sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Uudenvuoden bileet eläinlääkärissä

Vuodenvaihdetta on kuulema tapana juhlistaa mitä erilaisimmilla tavoin. Meidän alkuilta meni eläinlääkärissä.....

Hommahan alkoi siitä että kolmen aikaan perheen tytär huomasi Simbassa jotain outoa. Pikainen tarkastelu kertoi, että Simballa oli peräpäässään jotain outoa, kenties taisteluvamma, joka kaipasi tarkempaa syyniä.

Simba on Karvaformuloista se omapäisin ja parhaiten oman arvonsa tunteva, ja hänen korkeutensa tarkempi tutkiskelu ei onnistukaan ihan noin vain. Ei siis muuta vaihtoehtoa kuin lähteä kissan kanssa kohti eläinlääkäriä.

Eläinlääkäriksi valikoitui, kuten viimeaikoina on ollut tapana, Eläinlääkäri Anne Varjo. Tuntia myöhemmin Simba sai tujauksen rauhoitetta että hänen korkeutensa ahteria päästiin tutkimaan.

Simban ahterissa näkyi reikä, joka voisi olla mahdollisesti kissan kulmahampaan aiheuttama. Viiltohaavalta se ei näyttänyt mutta syvä se oli. Reikä huuhdeltiin, hoidettiin ja Simba sai tujauksen kipulääkettä pahinta oloa taittamaan. Henkilökunta ei keksi mistä reikä on lähtöisin, joten voimme vain epäillä että joku on tahtonut haukata Simbaa kankusta. Toinen vaihtoehto on tietysti anaalifisteli.

Henkilökunta on eniten innoissaan jatkohoidosta. Reikää pitää huuhdella sekä rasvata ja lisäksi Simba saa (erittäin pahan makuista) antibiottia kaksi kertaa päivässä, kipulääkettä ja laktuloosia unohtamatta. Hänen korkeutensa on eri mieltä näistä paranemista edesauttavista jutuista, joten saa nähdä kuinka kova kiukku herralla viikon päästä on.
Typerä töttörö, ei tällaisen kanssa voi olla !!!

Toivomme kuitenkin että haava paranee hyvin ja nopeasti.


5 kommenttia:

 1. Auts! Melkoinen haukkaus on ollut.
  Toivomme todella, että hoitotoimenpiteet ja lääkintä onnistuvat, tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Kyllä näyttää kipeältä haavalta. Toivottavasti hoitotoimenpiteet tuottavat tulosta pian, eikä Hänen Korkeutensa kovasti vastusta hoitoja.

  Hyvää tulevaa vuotta!

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista Simballe ja tsemppiä henkilökunnalle Simban hoitamiseen!

  VastaaPoista
 4. Auts, näyttääpä ikävältä! :/ Tsemppiä hoitojaksolle sekä potilaalle että henkilökunnalle!

  VastaaPoista
 5. Onpas erikoiseen paikkaan päätynyt! :o Tosi kurjaa, että kahdessa kisublogissa on mennyt joulua/uuttavuotta kisuystävästä huolta kantaen. Onneksi teillä ei kuitenkaan ollut mitään tämän vakavampaa, vaikka hoidossa oma prosenssinsa on varmasti ollut. ♥

  VastaaPoista