maanantai 4. syyskuuta 2017

PIROKin näyttelykuulumisia

Sunnuntaina oli PIROKin Double-Trouble -näyttely joka järjestettiin Ylöjärven Liikuntahallissa. Näyttelyn ideana on tupla-arvostelut yhden päivän aikana, joten mahdollisuus on napata jopa kaksi sertiä kotiin yhdellä reissulla.


Rusina oli mukana näytelmissä. Näyttelypäivä kului pitkälti yksin kun emäntä haahuili taas assarihommissa, onneksi kasvattaja oli mukana mummu-kissan kanssa niin oli edes vähän seuraa lähellä. Toisaalta, kun ruokahuolto pelaa niin mikäs se on sturdissa torkkuessa.

Rusina Linda Knyovan käpälöitävänä

Kasvattaja ja mummukissa Frida

Arvostelevat tuomarit olivat Karl Preiss sekä Linda Knýová. Arvostelut noudattivat perinteistä kaavaa; serti tuli mutta TP- valinnoissa käytiin lähinnä niiaamassa ja "kotio kasvamaan". Sama oli kuvio Nalan kanssa joten emme järkyty.


Seteleissä oli paljon hienoa sanottavaa, osa sanoista vaan jää henkilökunnalle epäselväksi....?

Nyt Rusina saa hetken rauhoittua näyttelytouhuista. Seuraavaan näyttelyyn on muutama kuukausi aikaa, ja silloin näytelmöidään messukeskuksessa. Nähdäänkö siellä muita tuttuja?

3 kommenttia:

  1. Rusina on niin söötti, ja todella itsevarman oloinen pikkuinen. Ihana. Nuo arvostelusetelien tekstit on sellaisia, et ei voi kuin ihmetellä. Vähänkö ois kiva jos tuomareilla ois joku sähköinen järjestelmä, jolla nuo tiedot kirjattaisiin, oishan se ihan kiva ymmärtää joka sana, mitä noissa sanotaan...

    VastaaPoista
  2. Nähdään kyllä! Ainakin lauantaina.

    VastaaPoista
  3. Onnea serteistä! Upeat kisut, ei voi muuta sanoa. ♥ Tuomarin tehtävä ei ole helppo.

    VastaaPoista