perjantai 8. syyskuuta 2017

Ihan lempparia: Päikkäripaikat

Kyllähän tekin tiedätte, että uni maistuu makeimmalta omassa sängyssä?

Meidän ihan kaikkein paras nukkumapaikka on ihmisten sängyssä, mutta koska ne on niin tylsiä ettei ne nuku kuin öisin, niin meillä on jokaisella oma lempparipaikka missä nukkua päikkäreitä.

Nala nukkuu pussukassa.


Pussukka on niin loppuunnukuttu, että sieltä voisi pienempi kissa valua pois. Onneksi Nala ei kuitenkaan mahdu siitä putoamaan.


Tiiti nukkuu riippumatossa.

Riippumatto löytyi syksyllä Turun näyttelystä ja on ollut Tiitin ehdotonta lempparia. Sekä keinun ylähylly, että alapuoli ovat molemmat ahkerassa käytössä.


Simba nukkuu vaatehuoneen ylähyllyllä.

Reppujen ja laukkujen päällä on Simban oma lempparipaikka. Ylhäällä on lämmintä ja vaatehuone on talon rauhallisin paikka. Simban löytää usein myös tolpan nokasta, jossa myös Tiiti viihtyy hyvin.


Rusina nukkuu missä vaan.

Empiiriset tutkimukset eivät ole vielä tuottaneet tulosta, sillä Rusina ei ole löytänyt ultimaattisesti parasta nukkumapaikkaansa. Suuressa suosiossa on isännän työtuoli sekä vaatehuoneen pahvilaatikko. Lisäksi vaatekaappi, sänky, sohva ja moni muu paikka kelpaa torkkumiseen.


Missä te tykkäätte nukkua päiväunia?

8 kommenttia:

 1. Minulla on nyt lempipaikkoja Cityssä raapimatynnyrin huippu ja nojatuolilla viltin päällä. Maalla taas paras on mun oma riippumattopussukka, joka ei ole vielä muuttanut kaupunkiin. Oon vähän kade Nalalle, sillä mun entinen ehdoton suosikki oli just tuollainen pussukka, mutta ihmiset laittoi sen pois, vaikkei se edes ollut vielä noin kulutetussa kunnossa!! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin ihmiset on yrittäneet sanoa että pussukka vaihtoon, en ole suostunut!
   - Nala

   Poista
 2. Loistavia päikkäripaikkoja! Meillä kiipeilypuu on ehdoton ykkönen, sieltäkin se yläkoppa. Muuten sitten ihmisten sänky päiväpeiton alla tulee kakkosena lempparipaikoista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei uskalla päiväpeiton alle mennä, aina tulee joku päälle rymyämään :/

   Poista
 3. Tykkään kissoista, mutten omista kissaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sekään väärin ole, jos muuten pääset kissoista iloitsemaan! :)

   Poista
 4. Mä tykkään nukkuu ihmisen tyyny vieressä päikkärit, levittäydyn siihen ihan koko sängyn leveydeltä. Pari kertaa ihminen on yrittäny tulla viereen, mut ei o mahtunu.
  -Punkku

  Ennen mä tykkäsin nukkuu kiipeilypuun kulahtaneessa yläpesässä, mut nyt tääl uudes paikassa keittiön ikkunalauta on ihan ehdoton ykkönen.
  -Pena

  VastaaPoista
 5. Selvästi rakastettu pussukka. ♥ Meillä Noran lemppari on tietokonehuoneen kiipeilypuun pöyreä peti, Rakulla sänky (paitsi silloin kun se pitäisi jakaa minun kanssa...) ja Haikulla ehkä sohvatyynyä vasten sohvalle, missä tyttö nukkuu aina yöt. Päivällä on siellä täällä.

  VastaaPoista