torstai 9. maaliskuuta 2017

Emännän höyrähdys

Me on alettu epäilemään ettei meidän emännällä ole ihan kaikki ruuvit kohdallaan....

Se on keksinyt alkaa assariksi!
Assari, eli assistentti on siis kissanäyttelyssä se tyyppi joka putsaa tuomarin pöytää ja ruksii niitä numeroita siitä lakanasta. Tekee se kuulema muutakin ja on oikeasti tärkeä. Niin varmaan....

Emännän ensimmäinen assarointikeikka oli Satakissan näyttelyssä Porissa.  Me kerättiin (meidän mielestä) parhaat otokset emännästä tähän tyrkylle.
Mitä te olette mieltä, pitäisikö siltä kieltää tuollainen hömpöttely? Seuraavan kerran emäntä on kuulema assarina Turun näyttelyssä. Varokaa vaan.

No, ehkä se tykkää tosta hommasta, ainakin sillä näyttää olevan kivaa.... Kunhan ei meitä unohda!

6 kommenttia:

 1. Se saa tossa kyllä aika hyvää harjoitusta kaikenlaisten kissojen pitelystä, että teillä voi kotona tulla vähän hankalaa jos pitää päästä karkuun vaikka kuljetuskoppaan kannettaessa tms.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeestaan ainoa joka ei halua kuljetuskoppaan on Simba, mutta se ei tykkää emännästä muutenkaan joten siltä kantilta ei ehkä haittaa.
   - Tiiti

   Poista
 2. Antaa sen pitää hauskaa, jos se tykkää siitä :) - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 3. Mä kyllä ymmärrän, tossa hommassa kun saa lääppiä muitakin kissoja kuin omia - jotka tosin one parhaimmat ja rakkaimmat ;)

  VastaaPoista
 4. Ei mua ainakaan haittaa että mamma assaroi. Eipähän oo kokoajan häiritsemässä näyttelyssä mun kauneusunia.
  - Ella

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat, selvästi teidän mami viihtyy tehtävässään! Assarit on tärkeä apu näyttelyissä ja pääsee tutustumaan jos jonkinlaiseen kisuliin. ♥

  VastaaPoista