lauantai 21. tammikuuta 2017

Ei niinkun Strömsössä...

Odotettu lauantai koitti kun suuntasimme Lahteen näytelmiin.

Kaikki viisi kissaa kunnialla läpi eläinlääkärin tarkistuksesta ja siitä etsimään omaa paikkaa ja laittamaan häkkejä kuntoon.

Ensikertalaiset Rusina ja Mufasa ottivat reissun lunkisti, mutta jo pariin kertaan näytelmissä käynyt Nuka sai jostain pahemman luokan raivarit. Oikeastaan niin pahat, että kun Nukan oma luottoihminen ei ollut reissussa mukana, ei kukaan muu häntä saanut ulos häkistä.

Neiti Känkkäränkkä. Ihana Nuka.
Niinpä siinä kävi että Nuka jouduttin ABSaamaan (eli ilmoittamaan poissaolevaksi) ja näin jäi Nalan siitosluokka saamatta. Elämä ei aina mene kuten Strömsössä. Onneksi tämä on vain harrastus, eikä kenenkään maailma kaadu tapahtuneeseen. Eniten kummastuttaa että mistä pieni pörisevä päivänsäde kiukunpuuskansa sai kehitettyä.

Mufasa Sirpa Lindelöfin ihasteltavana
Muutoin päivä oli hieno, kaikki neljä saivat EX1 -arvostelun ja olipa tuomarin parhaan valinnassakin meilkein mahdollisuuksia paneeliin.

Äiti ja tytär, tyytyväisenä
Nala ja Rusina jatkavat näytelmöintiä vielä sunnuntaina, muut pääsivät jo koteihinsa ansaitusti lepäämään.

Lopuksi emänta haluaa osoittaa suurimmat anteeksipyyntönsä niille ihmisille,joita on joskus katsonut ilmeellä "pitääkö noita rähisijöitä aina ottaa mukaan, antaisivat olla kotona". Joskus se lempeinkin ystävä vaan voi olla huonolla tuulella näyttelypaikalla.


4 kommenttia:

 1. Voihan Nukaa, kun niin hermostui. Oiskohan ne olleet Punkun kanssa jossain yhteyksissä, Punkku neuvonu mitää pitää tehdä, että ei tarvi tuomarille mennä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkulinnut ovat visertäneet samaa tietoa, eli Punkku on saattanut antaa hyviä viiden pisteen vihjeitä aiemmassa postauksessa... ;)

   Poista
 2. No eihän tuo nyt niin huonosti ole jos yhtä vähän välillä kiukuttaa. Mäkin räyhään välillä vähän enemmän toisille kissoille ja sieltä häkistä/sturdista olen koittanut useampaan otteeseen tehdä lähtöä, ulossaanti taas on erittäin helppoa koska tahdon turvalliseen syliin.

  VastaaPoista
 3. Ihana äiti-tytär -kuva! ♥ Kävipä kurjasti kun sattui olemaan huono päivä pikkuisella, mutta niillehän ei mitään voi. Toivottavasti tulee uusia tilaisuuksia siitosluokkaan! :)

  VastaaPoista