lauantai 25. kesäkuuta 2016

Näyttelymatkalla Tallinnassa

No olisihan se pitänyt arvata että näyttelyyn ollaan menossa. Matkamme suuntasi siis Tallinnaan jossa järjestettiin FELIX-kissayhdistyksen toimesta näyttely.

Pääsimme laivalta näyttelypaikalle ihanien ihmisten kyydissä, kiitos emännän puolesta vielä kerran ja eläinlääkäritarkistuskin meni ihan hujauksessa. Verhot häkkiin ja ihmettelemään.

Lauantain tuomari oli islantilainen Marteinn Tausen jolla oli arvostelussa kakkoskategorian pitkäkarvoja ennen nelosen kissoja. Nala sai siis odotella poikkeuksellisen pitkään arvosteluun pääsyä.

Arvostelu noudatti tuttua kaavaa, ei suurempaa suitsutusta, eikä toisaalta pahempaa torumistakaan, Ghost markings on jo tuttua kauraa arvostelusetelissä.

Abyjä paikalle oli saatu kaksin kappalein ja molemmat yllättäen punaisia. Sertikilpailua ei ollut, koska nuori venäläisaby kisasi vasta luokassa 9. Mutta tuomarin tehdessä valintaansa paremmasta abynaaraasta, oli emäntä todella häkeltynyt. Tuomari rankkasi Nalan paremmin standardin mukaiseksi ja pyysi myöhemmin palaamaan TP-valintoihin.

Siellä matka katkesi kauniille itämaiselle lyhytkarvalle, mutta se ei menoa haitannut. Emännälle oli iso voitto jo saada päänahka kauniista nuoresta vastustajasta.

Näyttelyn jälkeen matka suuntasi kohti hotellia josta kirjoittelemme näitä terveisiä. Huomenna jatketaan. (kuvia lisäillään myöhemmin, emännäntyperys unohti kameran yhdyspiuhan kotiin)...


2 kommenttia:

  1. Komea ruusuke, onnea sertistä! :) Olipa hassun vähän abyjä, itselle jäänyt kuva, että ne on monessa näyttelyssä suhteellisen isosti mukana. :D

    VastaaPoista