lauantai 28. toukokuuta 2016

Yökylässä Hervannassa

PIROKin näyttelyn yhteydessä meillä on ollut tapana viettää näyttelyiden välinen yö emännän luottoihmisen luona Hervannassa.

Tiesin siis paikat entuudestaan, joten mikäs siinä, ei muuta kun tutustumaan taas nurkkiin.
Vaan arvatkaas mitä?!?


Viime vuodesta tilanne oli muuttunut siltä osin, että siellä olikin joku ihme vouhottaja! Ihmiset kutsuivat sitä nimellä Odin, ja se oli koira. Siis KOIRA! Mikä ihme on koira?

No minähän kun boksista pääsin ulos, syöksyin heti sitä haistelemaan. Kumman hajuinen otus se oli, eikä se olisi minua haitannut, mutta kun se oli ihan pöhkö. Tassut ei pysyneet maassa kun se hypähteli ja läähätti. Taisi olla vähän innoissaan? Ja kieli sillä ei pysynyt yhtään suussa, onko se joku koirien ominaisuus että niillä on niin iso kieli että se roikkuu aina pihalla?Ihan hyvin meillä meni, se yritti kulkea minun perässä ja minä välillä vähän sille kähisin, kun en jaksanut sen levotonta sielua. Olihan se ihan ok koira, sitten kun se joskus rauhoittui siltä pahimmalta kouhkaamiseltaan.


Yhdessä kohtaa minulla kuitenkin meni hermot.

Emäntä oli antamassa minulle ruokaa ja tuo Odin yritti ängetä ruokakupille minun edestä! Siis kuvitelkaa!! Eikö se otus tajunnut että lautasella on kuitenkin laadukkaalle lihansyöjälle tarkoitettua sapuskaa, eikä jotain koiran nappuloita?


Silloin minä vähän tassulla räppäsin sitä takakankulle ja annoin vauhtia olohuoneen puolelle. Paljon minäkin kestän, mutta minun sapuskat on MINUN sapuskat.

Oletteko te joskus tavanneet koiria?
- Nala
Vauhtiveijari Odin


5 kommenttia:

 1. Siis yritti syödä sun ruuat? Kauheeta, ei tollasia ruokarosvoja saa päästää lähelle! Ihminen on kertonu, että siellä mun pentukodissa oli koira, mä en enää kauheen hyvin sitä muista, kun siitä on niin kauan, mutta kyllä sitte aina kun näkee koiran tulee vähän sellanen haikee olo, ja pitää yrittää päästää tutustumaan. Koirien ihmiset vaan yleensä lähtee viemään koiria vauhdilla pois, kun yritän mennä lähelle. Outoo.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanohan! Johonkin on raja vedettävä!
   Ja ihme ihmiset, ehkä niiden koirat on pelkureita kun ne lähtee niin äkkiä pois?

   Poista
 2. Hyvä Nala! Koirille pitää näyttää kuke on kuka! Meillä on naapurissa ollut joskus koira, mutta olen kyllä ilmaissut että minä olen pomo - Pepsi

  VastaaPoista
 3. Rohkea tyttö kun uskalsi heti mennä tutustumaan! ♥ Ja voi tuota kissojen egoa. :D Meillä kun tuli eka kertaa koiru kylään niin kaikki kisut menivät piiloon ja ainoastaan joukon arkajalka Raku uskalsi myöhemmin tulla hitaaasti tekemään tuttavuutta, tytöt pysyivät visusti korkeuksissa koko vierailun ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei välttämättä yhtään huono veto, kyllä tuokin touhottaja pisti kahteen kertaan miettimään että kannattaako sitä lähestyä.
   - Nala

   Poista