tiistai 8. maaliskuuta 2016

Kuuden viikon kuulumisia

Me ollaan ehditty meidän kuuden viikon elämän aikana jo vaikka ja mitä!

Ollaan valloitettu jo lähes koko kämppä. Teinin huoneeseen meillä ei kuitenkaan ole pääsyä kun isot ihmiset väittää että se on joku Bermudan kolmio minne häviää kaikki. Me ei oikein tiedetä mikä kolmio on, niin ei jakseta väittää vastaankaan.

Neliö me tiedetään kyllä, liiankin hyvin! Meillä on sellainen häkkineliö minne meidät teljetään aina yöksi tai jos ihmiset on töissä. Ei me kyllä ymmärretä miksi ne niin tekee?
Haluaisin käyttää "Vapaudu Vankilasta" -korttini, kiitos ..?

Lisäksi me käytiin ulkona. Ihminen laittoi meidät sellaiseen pieneen laatikkoon mikä oli vähän niinkuin meidän edellinen kotipesä-sturdi ja pisti verkon kiinni ettei me päästä pois. Sitten se kantoi meidät ovesta ulos ja johonkin hurisevaan vempeleeseen mitä ihmiset kutsuu autoksi.


Meidän äiti ei oikein tykkää autoista (sekin oli mukana) ja se miukui aika paljon. Me ihmeteltiin äitiä ja vaan köllöteltiin ja katsottiin ikkunasta kun siinä viuhui kaikenlaista.

Paikka missä me käytiin, oli eläinlääkäri. Ihminen halusi käydä eläinlääkärissä kun Jaki oli vähän sekavan oloinen yhtenä iltana. Se lääkäritäti katseli Jakia ja sanoi että kaikki on ihan ok, poika on vaan saanut pienen tällin. Ihmiset ei tiedä mistä tälli johtuu mutta minulla saattaa olla jotain sisäpiiri-infoa, en vaan kerro sitä. ;) Saattaa olla että vähän tönäisin Jakia sen kangashäkin päällä ja veikka vähän tipahti...
Veikkaaaaa, herätyyyyys ...

Meille tulee torstaina kuulema vieraita! Ihmiset on kertoneet että minä muutan Ginny -iso-isoäidin kaveriksi ja sen ihmiset tulee katsomaan minua. Pitää vielä miettiä että miten minä niille esittäydyn, vai menisinkö ihan vaan piiloon siksi aikaa kun ovat, etteivät pääse minua vielä näkemään...

- Nuka

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva kuulla Nuka kuulumisiasi!! Mitenkäs se nyt sellainen tälli-vahinko kävi; oletko vähän vauhdikas vai? Oletkos muuten tutustunut sellaiseen komean väriseen Tiitiin? - Pepsi (samanvärinen kuin Tiiti)

  VastaaPoista
 2. Oi miten söpöjä pienokaisia te ootte. Kyllä sun Nuka kannattaa niille ihmisille vähän näyttäytyä, niiltä voi saada paljon rakkautta ja parhaassa tapauksessa jotain herkkujakin jopa.

  VastaaPoista
 3. Mites se veikka sillen putosi? Varo vaan, kohta se tiputtaa sinut!
  Olette kyllä käsittämättömän suloisia <3

  VastaaPoista
 4. Ooo, kivan kuuloisia vieraita tulossa! :) Ja niin reippaasti meni matka eläinlääkäriin <3

  VastaaPoista