tiistai 8. syyskuuta 2015

Mitä Simballe kuuluu?

Blogi on kieltämättä ollut hyvin paljon Nala-painotteinen mutta korjataan tilanne tässä ja nyt! Ei siis muuta kun näppäimistö Simban tassuihin ja päästetään kundi kertomaan mitä kuuluu.

"Jouduin ihan kovaan ääneen huomauttamaan tuolle henkilökunnalle, että minunkin tekemiset kiinnostaa varmasti monia. Nyt vihdoin sain näppiksen ja tällaista olen viime aikoina puuhaillut:

Meillä on hieno ulkotarha jossa tykkään viettää aikaa tosi paljon.
Sitten minulla on tämä juoksupyörä. Se on tosi kiva, kun siinä saa spurttailla vaikka kuinka paljon eikä tie lopu koskaan kesken! Tarhassa tai sisällä tulee aina seinä vastaan ja joutuu jarruttelemaan kesken hyvän spurtin. Emäntä on kovasti pyytänyt jos juoksupyörään saisi nopeusnäytön, vauhtia on kuulema välillä todella paljon!


Aina välillä minä pelaan pallolla isännän kanssa. Se heittää ja minä torjun. Isännän mielestä se on tosi kiva leikki, ainakin se taputtaa kovasti minun torjunnoilleni. Sitten kun en jaksa enää leikittää isäntää, annan vaan pallon olla.
Välillä iskee iso riehuntavaihde, silloin minä annan kökää (niinkun isäntä sanoo). Välillä potkutan sohvaa oikein kovasti, väilllä jotain muuta. On meillä tuollainen Kickeroo'kin mutta ei sitä ole kiva potkuttaa, sehän on sallittua. Potkutan minä välillä Tiitiä ja Nalaakin mutta en niin kovaa että niihin sattuisi.

Ja tottakai minä nukun! Nukkuminen on tosi kivaa. Välillä nukun jonkun sylissä, välillä vaatekaapissa. Joskus taas nukun pihalla teltassa ja melkein joka yö nukun isännän jaloissa.
 Että sellaista täällä. Voin hyvin ja elämä on kivaa :)

Terveisin Simba. "

10 kommenttia:

 1. Hei Simba! Sinulle näyttää kuuluvan hyvää. Tuo juoksupyörä näyttää hauskalle. Käyttääkö sun kämppiksetkin sitä? Meilläkin voisi olla tellta ulkotarhassa, pitääpä sanoa ihmisille - kiitos vinkistä! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kamut!
   Tuo juoksupyörä on ihan parasta, Nala käy siinä joskus kipittämässä mutta Tiiti on niin nössö ettei se uskalla. Vaikka hyvää sille tekisi kun lenkkeilisi vähän sekin ;)
   Teltassa on varsinkin aurinkoisena päivänä oikein kiva kölliä kun siellä on niin lämmin, tuulisena päivänä se taas pitää viiman pois, molempi parempi siis.
   - Simba

   Poista
 2. Hej, kiva kuulla pitkästä aikaa Simban kuulumisia! Salalukijan bengalityttönen täällä olisi kovin, kovin kiinnostunut juoksupyörästä, ja juurikin siksi, että siinä ei matka loppuisi kesken. Mistä olettekaan sen hankkineet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan salainen ihailijamme.

   Pyörä on ostettu käytettynä, alunperin se on valmistettu virossa ja on vaneria.

   Facebookissa bengalikissa -ryhmässä noista aina välillä ilmoitellaan, joku ammattikoulu niitä valmistaa muutaman metallisen vuodessa. Englannissa on myös firma joka niitä tekee; googleta catwheel :)
   - Henkilökunta

   Poista
 3. Sä oot Simba todella kaunis!
  -ihminen

  Toi mun ihminen aina puhuu, että se haluis mulle tollasen juoksupyörän, mutta ei vaan oo hommannu vielä. Ehkä tää sun juttu saa sen vauhdittamaan hankintaa... Ois kiva päästä testaamaan.
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisellänne on selkeästi silmää kauneudelle ;)
   Muuten voisit Pena tulla meille testaamaan, mutta tuo Nala kun on jäämässä pois pillereiltä niin se voisi innostua sun vierailusta vähän liikaa. ;)
   - Simba

   Poista
  2. Hei, mutta Penahan etsii juuri aby-tyttöä ja Nala sitten pian aby-poikaa :D

   Poista
  3. Penan kannalta harmillisesti Nalalla on jo poikakaveri :P

   Poista
 4. Komea Simba ♥ Hauskaa tekemistä näyttää riittäneen! :)

  VastaaPoista