keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

CFA -näyttelyyn menossa

Tiiti:
Hyvä että on ehditty hengähtää viikonlopun SUROKista niin jo tuo emäntä vouhkaa seuraavasta näyttelystä.
Katse kohti tulevaa....

Lohjalla järjestetään siis 16.elokuuta Cat Fanciers of Finlandin toimesta kahden ringin näyttely ja me ollaan Nalan kanssa kuulema menossa sinnekin. Meistä kukaan ei ole koskaan ollut CFA-näyttelyssä, joten vähän jännittää. Näyttelymuotona se kuulema on TICAn tyylinen joten eiköhän me pärjätä.

Nyt vaan tässä mietin, että mahtaako tuo ihminen muistaa, että mulla on 3v synttärit samana päivänä kun tuo näyttely on...? Mahtaiskos se leipaista jotain herkkuja tarjolle jos vaikka tuttuja tulee moikkaamaan, mitä luulette?

Näyttely pidetään siis Lohjan Harjulassa ja se on avoinna yleisölle klo 10-16.

7 kommenttia:

 1. Oi Tiiti! Laittaisin emäntäni heti juhlimaan synttäreitäsi puolestani, jos Lohja olisi meitä vähän lähempänä, eikä minulle ehtisi tulla ikävä sillä välin sitä, kun se on juhlimassa. - Pepsi Viitasaarelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä jossain toisessa näyttelyssä sitten myöhästyneet onnittelut ^_^. Vaikka minä ihana olenkin, niin ei sentään Viitasaarelta asti kannata synttärikahveille matkata.
   - Tiiti

   Poista
 2. Ois kyllä mielenkiinotoista käydä tollanen erilainenkin näyttely katsomassa, mutta valitettavasti on vähän huonona päivänä tuo näyttely. Ehkä sitte ensi kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavan kerran on marraskuussa Lemmikkimessuilla sekä TICAn että CFAn näyttelyä tarjolla. Minä menen silloin Simban (ja ehkä Nalankin) kanssa FinTICAtin näytelmiin hurmaamaan.
   - Tiiti

   Poista
 3. Mamin pitää muistaa tuoda jotain oikein ekstrakivaa tuliaisiksi!! :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä on ..jännittynyt..katse tulevaisuudessa :)

  VastaaPoista