sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

PetExpon terveiset

Viikonloppuna oli siis messukeskuksessa tehoviikonloppu kun samaan aikaan oli Lapsimessut, Pet Expo, Outlet Expo sekä ModelExpo. Lähes kaikille jotain nähtävää siis.

PetExpon yhteydessä pidettiin RUROKin kansainvälinen rotukissanäyttely. Nala oli näytelmöimässä lauantaina.

Näytelmöinnin ohessa Nala suoritti todellista messukissan virkaa, neiti oli beigen veriveljensä Simban kanssa buukattu Somakiss'in osastolle hali- ja silittelykissaksi. Lisäksi osastolla oli viehkeä riistaväritteinen Nori sekä kaksi somalipoikaa.

Ja kyllä niitä rapsuttelijoita ja silittelijöitä riittikin. Ihan vauvasta vaariin. Moni ihasteli kaunista tyttöä ja varmasti niin abessinialaiset kuin somalikissatkin saivat uusia ystäviä ja faneja.

Näyttely alkoi Nalalla heti aamusella, kun neiti avasi tuomaroinnin Philippe De Guerny Venturan arvioivan silmän alla. Arviointi meni  hienosti ja neiti kutsuttiin myöhemmin takaisin tuomarin parhaan pennun valintaan. Siellä ei kuitenkaan menestystä tullut joten loppupäivän sai taas keskittyä edustustehtäviin.

Sunnuntaina emäntä oli messuilemassa ihan itsekseen kameran kanssa, joitakin ruutuja tuli napsittua muista kissoista, niitä voi katsella TÄÄLTÄ.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti