keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

AUTS!

Nala halusi tulla kertomaan päivästään joten annetaan hänelle siihen mahdollisuus...

"Siis ette usko mitä minulle tänään tapahtui?!? Aamulla olin lähes nälkäkuoleman partaalla ja tuo emäntä vain silitteli ja rapsutteli, eikä tajunnut antaa minulle sapuskaa. Jotain se sössötti että saat sitten kun tullaan kotiin...

Jostain syystä minua arvelutti kun se otti kuljetuskopan esiin, enkä oikein halunnut mennä sinne. Normaalistihan menen koppaan ihan itse mutta nyt tuli tunne että on parempi juosta karkuun. Sinne se kuitenkin minut lykkäsi ja taas mentiin huristelemaan autolla.

Me ajettiin joku vajaa puolisen tuntia ja mentiin johonkin taloon, jossa haisi TOSI kummalliselle. Vastaavaa hajua olen joskus tosi pienenä tyttönä haistanut viimeksi. Tässä kohtaa alkoi epäilyttää tosi kovasti ja yritin miukua emännälle että voitaisiko vaan mennä pois...??

Me mentiin johonkin huoneeseen ja sitten pääsin pois kopasta. Ensin minut punnittiin (2450g, siro ja kaunis neitokainen) ja sitten jäätiin emännän kanssa ihmettelemään että mitähän tapahtuu. Hetken päästä tuli sellainen kiva täti joka sanoi olevansa lääkäri. No mihin minä lääkäriä tarvitsen, ei minussa mitään vikaa ole?

Se lääkäritäti kokeili minun mahaa ja katsoi korvia ja silmiä ja suuta ja sitten se otti sellaisen kivan heilurin. Minä olisin halunnut leikkiä sillä, mutta täti sanoi että nyt kuunnellaan vähän. Kuulema kuulosti oikein hyvältä ja sydän on kunnossa.

MUTTA SITTEN!!!

Se täti laittoi jonkun ihme letkun minun tassun ympärille ja emäntä halasi minua tosi kovasti. Yhtäkkiä tuntui ikävä NIPS minun käpälässä. Yritin katsoa että mitä ihmettä tapahtuu mutta emäntä rapsutteli minua vaan kovasti ja en saanut kurkattua. Sitten tuli se AUTS! kun tuntui että joku pistävä piikki menee minun käpälästä läpi. Siinä kohtaa emäntä vähän hölläsi halaustaan ja näin että minun tassusta tulee verta!! Vähän yritin räpiköidä että pääsisin karkuun nuolemaan haavaa mutta ei minua päästetty...

Sitten minulle laitettiin sellainen ikävä tarranauha tassuun ja pääsin koppaan piiloon. Kuuntelin kun ihmiset juttelivat, jotain ihan outoa tekstiä mitä ei näin pienen pää ymmärrä. Verta vuodatettiin jonkun verikokeen takia ja se taas liittyi johonkin veriryhmän ja PRA'n määrittämiseen. Hampaiden harjauksestakin juteltiin ja sitten jostain pillereistä, mitkä auttaa ettei tule kiimaa? Mitähän sekin tarkoittaa, mikä se kiima on? Emäntä kyllä sanoi että minulla on jo kaksi kertaa sellainen ollut, liittyyköhän se siihen kuumottavaan tunteeseen kun tekee vain koko ajan mieli purputtaa? Ihan kiva jos jää pois, ei se purputtelu kivaa ole, vähän turhauttavaa ehkä.

Sitten me lähdettiin taas autolla kotiin ja minä sain vihdoin sitä sapuskaa! Ihanaa :) Ja tuo ihminenkin tajusi ottaa sen tarranauhan pois niin jo oli olo normaali.

Ensi kerralla kyllä varmistan mihin ollaan menossa, ennenkun siihen kantoboksiin hyppään!

4 kommenttia:

 1. Voi sinua ♥ Onneksi kaikki meni kuitenkin aika mukavasti, pikku nipsaus ja vähän sotkua, ei muuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja hyvä ruoka, parempi mieli sanoo nuo ihmisetkin :)

   Poista
 2. Voi ei! Säkin oot siis kokenut vääryyttä ihmisten taholta :/ meijät pestiin ihan ekaa kertaa shampoolla eilen... ei kiva! -Justus & Mimmu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollutkin ihan ällöttävän märkää? Minutkin on kerran pesty vedessä vaikka Simba pitää yleensä todella hyvää huolta minunkin puhtaudestani. Saa luvan olla ainoa vesipesu tuo.... -Nala

   Poista