maanantai 12. tammikuuta 2015

Saammeko esitellä; Neaera's Genna Gingerella

Jo selvisi se ihmisten kuiskuttelu!

Lauantaina Simba ja Tiiti joutuivat "eristyksiin" makuuhuoneeseen kun ovikello soi. Vieraiden mukana tuli outo koppa, josta kuului vaimeaa nau'untaa. Kopassa oli pieni abessinialaistyttö.

Kuhan neiti sai tutustuttua taloon, päästettiin pojat irti. Simbaa oltiin menossa heti moikkaamaan, mutta nuoriherra ilmoitti kähähtäen, ettei ole seurantekotuulella ja paineli sängyn alle. Tiiti taas oli suuri, musta ja pelottava, sille piti vähän ärhennellä pennun toimesta, Tiiti ei tästä välittänyt, vaan oli niinkuin mitään outoa ei olisikaan.

Neiti on kotiutunut todella hyvin, ei ole itkeskellyt tai maukunut turhia. Ensimmäinen yö meni ihmislapsen kanssa, toisen yön hän olikin jo lauman seassa makuuhuoneessa. Simbakin on jo neidin hyväksynyt, tarvitsi vain vähän enemmän aikaa lämmetä ajatukselle, että kodissa on nyt kolme karvatassua.
Nyt täällä ravataan ja leikitään niinkuin olisi tunnettu jo vuosikaudet. Toki valvova silmä on koko ajan paikalla, Tiiti ei ainakan tunnu heti ymmärtävän että neiti on jokusen kilon pienempi kuin hän, eikä painimatsia voi ainakaan vielä ottaa. Toisaalta Tiiti taas hoivaa pientä, ohjeistamalla mitä ei saa tehdä ja missä on vessa. Mamman ihana mussu <3
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti