tiistai 11. marraskuuta 2014

Cat Gala, päivä 2

Sunnuntaina pojat olivat tietoisia mitä kantokoppien esilläolo tarkoittaa ja Tiitiä sai metsästää sängyn alta...

Simballa oli flow-tila päällä ja sisäinen zen oli vihdoin löytynyt. Tuomarin käsittelyssä oli lähes miellyttävä olla ja tästä tuomarit palkitsivatkin nuoren herran, ottamalla hänet kolme kertaa mukaan finaaleihin.

Kyseessä siis ensimmäiset finaaliringit Simban aikuisiällä. Henkilökunta oli todella iloinen moisesta isänpäivälahjasta.

Tiiti putsasi pöydän tapojensa mukaan. Sunnuntailta tuli neljä ykkössijaa sekä kaksi kakkossijaa. Lisäksi itävaltalainen Francesca Gagern halusi antaa Judges Sweetheart -ruusukkeen Tiitille.

Näyttelyn päättyessä FINTICAt palkitsi edellisen vuoden menestyneimmät kissat sekä näyttelyn parhaasta parhaat. Tiiti oli viime vuoden kotikissojen kolmonen, tästä muistoksi diplomi. Samaten pikku nappisilmä oli näyttelyn paras kotikissa josta palkintona annettiin suuri kunniaruusuke ja pokaali.

Tarkkana kuin porkkana!

Viikonlopun saalis oli melkoinen kun kotiinkannettu tavaramäärä levitettiin sängylle. Toki, taustalla näkyvät Deluxe Prima Cat -pussit jatkavat matkaansa Skeppsdal Familyn eläinkotiin jossa niille on suuresti käyttöä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti