sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Elämää leikkauksen jälkeen

Nuorukaiset ovat nyt siis menettäneet miehisyytensä.

Isäntä vei pojat Tuhatjalkaan, jonne heidät piti jättää heräilyyn asti. Leikkaus itsessään meni molemmilta niinkuin pitikin, rauhoittaminen sen sijaan... No. Simba oli toiminut kuten kuuliainen kissa, eli pysynyt paikallaan ja odottanut rauhalllisesti tulevaa tapahtumaa (tottakai rauhoitettuna). Tiiti sen sijaan oli taaperrellut pitkin huonetta ja hoitajan mennessä pesemään käsiään, oli hän rynnännyt sinnekin pöydälle tutkimaan mitä tapahtuu. Pikku lisäpiikki troppia Tiitille ja niin saatiin molemmat pojat unten maille ja leikkuupöydälle.

Muutaman tunnin odottelun jälkeen isäntä sai hakea nuorukaiset kotiin. Simba oli heräillyt lähes suoraan leikkauspöydältä, kun taas Tiiti veteli sikeitä vielä isännän saapuessa. Maharapsutuksiin hän kuitenkin havahtui sen verran ettei erillistä herätettä tarvinnut antaa.

Kotosalla veljekset pääsivät vessaan heräilemään rauhassa ja nauttimaan lattialämmön ihanuudesta. Isäntä vielä peitteli pojat niin mikäs siellä torkkuessa.

Wanhaherra kävi tarkistamassa, onko kaikki niinkun pitää, saattoipa vähän nuolaistakin poikia, ikäänkuin lohdutuksen osoitukseksi.Kunhan pojat olivat saaneet nukuttua päänsä selviksi, mikä Simbalta tapahtui huomattavasti nopeammin kuin Tiitiltä, oli päivän ensimmäisen ruuan aika. Nälkäinen bengali-poika pitää muuten uskomatonta meteliä jos ei hänen ruoka-aikojaan noteerata. Ruoka-annokset hävisivätkin lautaselta alta aikayksikön.

Illemalla henkilökunta uskoi kuulevansa keittiöstä epäilyttävää rapinaa. Tilanteen tarkastus osoitti ettei ainakaan nuoren herran luonne muuttunut yhdessä päivässä mihinkään, herra tietää edelleen mitä tahtoo, ja osaa myös ottaa sen :D Kuivaraksut on nyt siirretty (toivottavasti) bengalin kestävään rasiaan.....

Tiitin terveiset:
Tänään käytiin taas ajelemassa autolla. Tai ainakin mä luulen niin... En ihan muista kaikkea.
Me mentiin taas sinne hassuun hajuiseen paikkaan missä viimeksi se täti tutki mua. Nyt oli veikka mukana niin yhtään ei jännittänyt. Mä kävin siellä tutkimassa vähän paikkoja mutta sitten mua alko kauheesti väsyttää. Ja sit mä vissiin nukahdin kun mä en muista mitään. Paitsi että mä heräsinkin kotoa vessasta. Se oli tosi outoa.

Mua oikeestaan väsytti ihan koko sen illan ja vähän oli outo tunne kun kävi pissalla. Mut aamulla kun herättiin niin oli vaan ISO nälkä. Mä en ymmärrä mitä se mamma vauhkoaa että onko mulla kipuja? Mitähän se tarkottaa.

Tai no on mulla vähän ollu suussa kipeetä. Tosin mamma sanoo että se johtuu siitä kun musta tulee iso kissa ja mun vauvahampaat vaihtuu isojen kissojen hampaisiin. Nyttenkin mulla on kaksi kulmahammasta vierekkäin, ne on aika hassun näköset. Toisellakin puolella oli, mutta se toinen hävis jonnekin? Oikeestaan, mä oon miettiny jos alkaisinkin isona vampyyriksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti