tiistai 9. lokakuuta 2012

Apua, catnappaus !!

Simba-herran rauhaa järkytettiin eilen oikein todenteolla. Aamupäivä meni rauhallisesti sylissä köllötellessä ja palloa pelaillessa mutta mamman tullessa töistä otettiin esiin se kauhea häkkiviritys. Ei siinä vielä mitään, mutta jostain julmasta syystä hänetkin piti sulloa moiseen kidutuslaitteeseen.


Ei auttanut nuoren herran itku eikä parku, häkki autoon ja suunta kohti Tuhatjalkaa. Oli siis vuorossa Simban ensimmäinen eläinlääkärikäynti meidän hoteissa. Kovasti Simba yritti protestoida matkustamista, oliko protestin syynä mamman huono ajotapa vai häkistä huonosti näkyvät maisemat, siitä ei ihan saatu selvyyttä. Matka itsessään ei kestänyt kuin muutaman minuutin joten kovin pitkästä aariasta emme päässeet nauttimaan.


Akuutista käynnistä ei kuitenkaan ollut kyse, vaan ihan kolmoisrokotteen tehostamisesta. Samalla tehtiin pieni yleis-checkaus, lääkäri totesi nuoren herran päällepäin terveeksi ja luonteeltaan erittäin voimakastahtoiseksi. Piikki persauksiin sujui lähes huomaamaatta ja ei muuta kun kassan kautta kotiin. Nopea, mukava ja järkevähintainen palvelu, Simbakin suosittelee.


Koska reissu oli pienelle kuitenkin selkeästi rankka ja voimia kuluttava, päätettiin Simbaa hieman hellitellä. Pikavisiitti Musti ja Mirrin kautta, alennuslaarista raapimishässäkkä mukaan ja ruokakaupan kautta kotio. Simba oli tällä aikaa saanut kerätä voimia ja lepäillä joten tolppa pääsi heti kestotestiin. Simba approves :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti