sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Väliaikakuulumisia

Meidän blogissa on ollut vähän hiljaista. Se johtuu siitä, että meidän emäntä, se joka kirjoittaa nämä meidän jutut, on ollut vähän allapäin.

Emännän paras ystävä sairasti syöpää reilun kolme vuotta ja emäntä on ollut kuluneen syksyn hänen tukenaan. Ystävätär menehtyi viime kuussa ja emäntä on ollut sen takia vähän pois tolaltaan.

Hautajaiset on nyt vietetty ja emäntä lupasi panostaa meihin taas vähän enemmin. Nyt se kaipaisi kuitenkin juttuvinkkejä, mistä haluaisitte kuulla...?

Ja ei hätää, me ollaan pidetty emännästä hyvää huolta, makoilemalla sylissä ja leikkimällä sen kanssa.


3 kommenttia:

 1. Ei ole helppoa olla ihmisen aina toisen vierellä; voimia! Tiitin komeudesta ja luonteesta postaus (myös muiden luonteesta, mistä syntyisin jne)

  VastaaPoista
 2. Osanotot. ♥ Onneksi on kissat, mitkä vievät ajatuksia iloisempaan suuntaan. Mielenkiintoista olisi kuulla minkälainen laumadynamiikka teillä on nyt kun nuorimmainenkin on jo aikuinen. :) Kuka on pomona ja tulevatko jotkut paremmin keskenään toimeen kuin toiset.

  VastaaPoista
 3. Te kun ootte tollasia näyttäytyjäkissoja, niin niistä näyttäytymisistä ois kiva kuulla. Niin, ja sitte voisitte tietty kertoo enemmän siitäkin, milleen ootte nyt hoivannu teidän ihmistä, kun se on ollu surkeena.
  -P&P

  VastaaPoista