maanantai 20. marraskuuta 2017

Kokovartalopyykillä

Ette kuulkaa usko kuinka on taas kissoja kiusattu!!

Emäntä heittäytyi tänään vallan mahdottomaksi ja raahasi Simban sekä Tiitin pesulle! Se selitti jotain että kun pojat lähtee vajaan parin viikon päästä näytelmöimään, niin pitää kertavuotuisella putsauksella käydä.

Eikä se ollut mikään nassun pyyhintä ja korvien putsaus, vaan ihan kokovartalosuihku!

Simba kävi ensin pesulla ja voi jestas kuinka se valitti. Perheen tyttökin kävi ovella kysymässä että onko kaikki kunnossa, niin sydäntä särkevää vollotusta Simba piti. Välillä se kuulosti ihan siltä että se aikoo kynsiä emännältä silmätkin päästä.


Simba (ja emäntä) selvisivät koettelemuksesta kuitenkin ilman naarmuja joten seuraava uhri oli Tiiti. Tiiti on tottuneempi pestävä, mutta yritti sekin vähän ulista ja valittaa saamastaan kohtelusta. Emännän kanssa ei kuitenkaan ole neuvottelemista, ja niin tuli Tiitikin märkänä mirrinä suihkusta pihalle.

Minä tyydyin tarkkailemaan tilannetta vähän korkeammalta, mutta eipä tuo emäntä mitään minun pesemisestäni puhunutkaan. Ehkä minua ei tarvitse pestä....? 

 2-3.12.2017 järjestetään siis Lahdessa FINTICAtin toimesta kissanäyttely, jonne ilmoittautuminen on avoinna vielä jokusen päivän. Jos siis kiinnostaa kokeilla, millaista tuo rinkinäyttely on, niin hipihopi ilmoittautumaan, ohjeet löytyy mm. yhdistyksen sivuilta.


Meiltä ainakin Simba ja Tiiti on paikalla, ehkä minäkin....?
- Nala

2 kommenttia:

 1. Me EI oo onneks pitkään aikaan jouduttu pesulle! Eikä varmaan ihan kauheen usein jouduta, kun tyyppi on niin kaukana. Penskan takamusta ihminen kyl joutuu välillä pesekelemään, jos penska päästää vähän märempää tavaraa.
  -Pena

  Teillä on juoksupyörä! Me halutaan nähdä siitä juttua! Ja video!
  -Punkku ja ihminen

  VastaaPoista
 2. Huhhuh! Toivottavasti saatte hienot ruusukkeet tai jopa pystit hyvitykseksi!

  VastaaPoista