lauantai 2. syyskuuta 2017

1v synttärihulinaa

Nala:

Vuosi sitten tähän aikaan oli kuulkaa melkoisen tuhti olotila. Tai, tähän aikaan se olo oli jo ohi kun pennut tulivat reippaasti maailmaan, muutamassa tunnissa.

Neaeras I-pentue, 2016

Se oli siis vuosi takaperin ja tänään vietetään 1v synttäreitä! Niitä juhlii kukin omalla tahollaan, mutta saatiin sentään kuvaterveisiä vuoden ikäisistä vekaroista. Tosin Rusinaa nyt joutuu katselemaan päivästä toiseen joten sen kasvamisen on nähnyt väkisinkin, mutta on nuo muutkin lapsukaiset kasvaneet kovasti.

Nokkonen, pentueen vanhin

Nokkosen kotona on kaksi pientä ihmistä joiden kanssa hän viihtyy ja puuhastelee. Jos pojat tekevät jotain, on Nokkonen usein mukana auttamassa.


Fenja, pentueen viisain


Fenjan uudessa kodissa on kaverina kaksi isoa koiraa joiden kanssa hän tulee toimeen hyvin. Kissamaiseen tapaan Fenja tietää olevansa hieman parempiarvoinen ja kuvittelee, että on ainoa joka on oikeutettu menemään makuuhuoneeseen, ihmisten lisäksi toki.

Kotiväen mukaan neiti on oikein suloinen, ei ole koskaan raapinut tai sähähdellyt ihmisille. Eikä rikkonut paikkoja (paitsi viherkasvi, niin se...)


Rusina, pentueen rämäpää

Rusina jäi siis osaksi Karvaformuloita ja juttuja hänestä on tälläkin blogissa vaikka kuinka paljon. Emme paneudu hänen tekemisiinsä sen enempää, mutta tarjoamme tässä Tessan ottaman kuvan.


Rusinan edesottamuksia voi myös selata tunnisteella Rusina

Mufasa, pentueen pöhkö


Mufasalla on omassa kodissaan lempparikaverinaan Myy jonka kanssa ovat erottamaton parivaljakko. Mufasa on kropaltaan kasvanut jo isoksi kissaksi mutta pään sisällä hän on edelleen pöhkö pentu. Ja sama näkyy jokapäiväisessa olemisessa, eleganttius on onneksi ehkä enemmän tytöiltä odotettu piirre....?


Henkilökunnan terveiset:
Hyvää jatkoa kaikille kakaroille, paljon pusuja, herkkuja ja rapsutuksia jokaiselle. Toivottavasti kuullaan teistä vielä!

3 kommenttia:

  1. Paljon onnea 1 vuotiaille! Tosi upeita kissoja jokainen.

    VastaaPoista
  2. Onnea kaikille pentusille! Ihanaa, kun kaikilla on hyviä kavereita telmimässä omissa kodeissaan 😀

    VastaaPoista
  3. Joko nämä ihanuudet on vuoden?! Myöhäiset onnittelut kaikille! ♥

    VastaaPoista