maanantai 28. elokuuta 2017

Toivepostaus: Tiputelkkari

Meiltä pyydettiin postausta meidän tiputelkkarista.

Tilannehan on siinä mielessä haastava, ettei meillä ole kunnollista tiputelkkaria. Me asutaan paritalossa ja kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet. Hyvin usein kaihtimet ovat kiinni joten niistä ei oikein näe mitään.


Keittiöstä me joskus katsellaan tiputelkkaria, mutta koska siellä on niin huononlaisesti mitään tarjolla, viihdytään me paljon enemmän meidän catiolla.

Meillä on siis olkkarin ikkunasta esteetön kulku takapihalle, missä meillä on iiiiiiso terassi, ihan vaan meitä varten. Tai no, käy isäntä joskus siellä grillaamassa, mutta pääsääntöisesti se terassi on siis vain meidän.

Meillä on siellä tähystystasoja sekä nukkumapaikkoja. Tähystystasolta näkee myös naapurin puolelle, siellä on välillä pihalla sellainen hirmuisen iso bernhardilainen nimeltä Viivi. Onneksi se on kiltti eikä välitä meistä, ei kukaan jaksaisi kuunnella päivästä toiseen louskuttavaa hauvaa.


Varsinkin Tiiti nukkuu tosi usein catiolla olevassa säkkituolissa. Kun me muut tylsistytään ja mennään sisälle niin Tiiti vaan jää nukkumaan. Rusinan tai Nalan taas löytää tirsoilta vanhasta kiipeilypuusta.

Tällainen oli meidän toivepostaus, jossa ei edes täytetty toiveita. Ollaanko me vähän tylsiä...?


Onko teillä tiputelkkareita tai Catioita?

2 kommenttia:

  1. Ihana catio! :) Meillä avataan tiputelkkari yöksi ja poissaolojeni ajaksi, muutoin on tylsästi kaihtimet kiinni.

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtava catio! Meilläkin toivottavasti on joskus oma catio.

    VastaaPoista