lauantai 26. elokuuta 2017

Tallinnan näyttelyreissu

Rusina:

Me oltiin elokuun puolivälissä taas Tallinnassa.

Lauantaina aamulla lähdettiin auringonnousussa emännän kanssa ajelemaan kohti satamaa ja otettiin sieltä mukaan Aija ja hänen kaksi brittikissaa. Ei niistä oikeen matkaseuraksi ollut, olivat niin kovin hiljaisia bokseissaan.


Lauantain tuomarina minulla oli Helene Reiter joka tykkäsi minusta ja antoi minulle CACIB -sertin. Se serti olikin jo kolmas joten minusta tuli INTERNATIONAL CHAMPION!
Nominointeihin hän ei minua pyytänyt, olihan minua vastassa kilpasisko Ruusu joka on heittämällä kehittyneempi. Tosin ei se Ruusukaan paneeliin päässyt, oli niin kovia naaraita vastassa.

 Yö me oltiin hotelli Lillekulassa jossa olisin vaan halunnut emännältä haleja ja rapsutuksia koko yön. Mutta ei, kun se vaan tuhisi ja töni että "mene nyt nukkumaan siitä!!".

Sunnuntaina olikin sitten uusi kilpailuluokka. Tuomarina SUROKista tuttu Eric Reijers joka antoi ensimmäisen CAGCIB -sertini. Pyysi jopa mukaan nominointeihin jossa kovin vertaili minua ja Ruusua. Enkä hävinnyt Ruusulle, sanoi että minulla on parempi ticking ja ruskeampi väri. Ruusun sävy kun on enemmän oranssihko.


No joo, en minä Ruusua voittanut, kun ei meistä kumpikaan päässyt paneeliin. Mutta tuomari sanoi minulle: "I judged you in SUROK, only you were in the open class.". Hahaa, minäpä oon niin kaunis että tuomarikin muisti minut!

Sunnuntaipäivän kulutinkin enimmäkseen nukkuen ja näyttelyn päättymistä odotelleen. Meidän matkaseuralaiset oli molempina päivinä paneelissa, mutta olivat onneksi kotimatkankin ihan hiljaa. En olisi ehkä jaksanut kuunnella sellaista ylvästelyä.


Iltasella päästiin vihoin takaisin kotiin. Ihan kiva reissu oli.

2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta tittelistä ja serteistä! :) Mekin taidetaan lähteä katsastamaan tämä kuuluisa Tallinna ensi tai sitä seuraavana vuonna. :D

    VastaaPoista
  2. Onnea tittelistä ja serteistä! Varmaan mahtia olla niin upee neito, et tuomarikin muistaa entuudestaan.

    VastaaPoista