torstai 19. tammikuuta 2017

Näyttelyjännitystä

Meidän emäntä on ihan rasittava. Se häsää ja höösää ja puunaa ja putsaa minua ja äitiä. Lisäksi se on pakannut kassikaupalla kaikenlaista tavaraa.

Äiti kertoi että hössöttäminen johtuu näyttelystä. Näyttely on kuulema paikka, missä on paljon kissoja jotka ensin arvostellaan rodun ominaisuuksien mukaan ja jotka sen jälkeen kilpailee toisiaan vastaan.

Minäkin pääsen mukaan näyttelyyn. Sinne tulee äidin lisäksi Mufasa-veikka sekä meidän isosisko Nuka. Ja Frida-mummukin on tulossa! Meillä on oikein sukukokous.

Meidän äidillä on kuulema normaalin arvostelun lisäksi joku erikoisluokka, mitähän se tarkoittaa....? Ei me olla yhtään erikoisia minun mielestä? Paitsi ehkä Nuka kun se on beige, vaikka me muut ollaan punaisia.Jos olette siis lauantaina Lahdessa niin tervetuloa moikkaamaan meitä Lahti-halliin :)
- Rusina

7 kommenttia:

 1. Harmin paikka, kun meidän emäntä ei nyt varmaan teitä näe. Emäntä olisi tulossa turistiksi, mutta vasta sunnuntaina...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ja äiti ollaan sunnuntainakin mutta mummu, veikka ja isosisko vaan lauantain :)
   - Rusina

   Poista
 2. Kannattaa vetää kauheet kilarit heti ku joudut siihen näyttelyhäkkiin, ni sitte voi päästä heti kotiin. Paitsi tietty jos sun mielestä on hauskaa siellä näyttelyssä, ni sitte ei kannata.
  -Punkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo ihan varma mikä on häkki, mutta emäntä sanoi että me otetaan omat sturdit mukaan tuonne reissulle. Ja ollaan yötä jossain "hotellissa" ...?
   - Rusina

   Poista
 3. Me ollaan Lahdessa viikonloppuna! Moikataan varmasti. ;)

  VastaaPoista
 4. Onnea matkaan!
  Noi äitien ja isien erityisluokat on kivoja. Ei tartte tehdä mitään, ja silti voi voittaa!
  -Mori

  VastaaPoista
 5. Se on hassu miten ihmiset menee ihan höpöksi näyttelyiden kanssa. Minuakin puunattiin vaikka kuinka paljon siellä ihmisvilinän keskellä ja kotona ennen halleilua jouduin pesulle. Ei tämmöisiä koskaan normaalisti tehdä. Turkki tuli ihan oudon hajuiseksi, mutta se kuulemma kuuluu asiaan. - Nora

  VastaaPoista