lauantai 21. tammikuuta 2017

Ei niinkun Strömsössä...

Odotettu lauantai koitti kun suuntasimme Lahteen näytelmiin.

Kaikki viisi kissaa kunnialla läpi eläinlääkärin tarkistuksesta ja siitä etsimään omaa paikkaa ja laittamaan häkkejä kuntoon.

Ensikertalaiset Rusina ja Mufasa ottivat reissun lunkisti, mutta jo pariin kertaan näytelmissä käynyt Nuka sai jostain pahemman luokan raivarit. Oikeastaan niin pahat, että kun Nukan oma luottoihminen ei ollut reissussa mukana, ei kukaan muu häntä saanut ulos häkistä.

Neiti Känkkäränkkä. Ihana Nuka.
Niinpä siinä kävi että Nuka jouduttin ABSaamaan (eli ilmoittamaan poissaolevaksi) ja näin jäi Nalan siitosluokka saamatta. Elämä ei aina mene kuten Strömsössä. Onneksi tämä on vain harrastus, eikä kenenkään maailma kaadu tapahtuneeseen. Eniten kummastuttaa että mistä pieni pörisevä päivänsäde kiukunpuuskansa sai kehitettyä.

Mufasa Sirpa Lindelöfin ihasteltavana
Muutoin päivä oli hieno, kaikki neljä saivat EX1 -arvostelun ja olipa tuomarin parhaan valinnassakin meilkein mahdollisuuksia paneeliin.

Äiti ja tytär, tyytyväisenä
Nala ja Rusina jatkavat näytelmöintiä vielä sunnuntaina, muut pääsivät jo koteihinsa ansaitusti lepäämään.

Lopuksi emänta haluaa osoittaa suurimmat anteeksipyyntönsä niille ihmisille,joita on joskus katsonut ilmeellä "pitääkö noita rähisijöitä aina ottaa mukaan, antaisivat olla kotona". Joskus se lempeinkin ystävä vaan voi olla huonolla tuulella näyttelypaikalla.


5 kommenttia:

 1. Voihan Nukaa, kun niin hermostui. Oiskohan ne olleet Punkun kanssa jossain yhteyksissä, Punkku neuvonu mitää pitää tehdä, että ei tarvi tuomarille mennä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkulinnut ovat visertäneet samaa tietoa, eli Punkku on saattanut antaa hyviä viiden pisteen vihjeitä aiemmassa postauksessa... ;)

   Poista
 2. No eihän tuo nyt niin huonosti ole jos yhtä vähän välillä kiukuttaa. Mäkin räyhään välillä vähän enemmän toisille kissoille ja sieltä häkistä/sturdista olen koittanut useampaan otteeseen tehdä lähtöä, ulossaanti taas on erittäin helppoa koska tahdon turvalliseen syliin.

  VastaaPoista
 3. Ihana äiti-tytär -kuva! ♥ Kävipä kurjasti kun sattui olemaan huono päivä pikkuisella, mutta niillehän ei mitään voi. Toivottavasti tulee uusia tilaisuuksia siitosluokkaan! :)

  VastaaPoista
 4. Fortunately, you don’t have to design your individual model as 1000's of|there are actually 1000's of|there are millions of} great designs obtainable at no cost as STL information on sites such as Thingiverse. However, quickly as} you’ve chosen a model that you just want to print, you still to} have to comply with a number of} steps to turn that STL Stylus Pens file in physical print. The OBJ file format was developed by Wavefront Technologies, particularly for animations, but has since been adopted by the 3D neighborhood. Similar to an STL file, OBJ information are stored as a listing of vertices joined by edges. Polygons allow for a closer in-depth} representation of the unique geometry than STLs do but nonetheless do not accurately painting the unique geometry. With that being stated, OBJ information can represent an object more accurately whereas utilizing the identical variety of faces as an STL file.

  VastaaPoista