tiistai 24. toukokuuta 2016

Söis jos sais!

Meidän emäntä on heittäytynyt ihan julmaksi.

Se on pidempään kutsunut mua ihmeellisillä nimillä, kuten pullukka tai pullero. Mun nimi on Tiiti tai Tittiliiri muttei mikään pullero!

Enkä mä ole pullero, ehkä hieman pöyheä mutten missään nimessä pullero....

No eniveis, ensin tuo emäntä keksi että se alkaa säännöstelemään mun ruokia. Se punnasi mun safkat johonkin purkkiin, josta sitten aina annettiin päivän mittaan. Ja kun mulla oli nälkä niin mä hotkaisin omat nappulat ja painuin sen jälkeen abyjen lihapatojen ääreen. Hyvä minä!

Että mikä oli??
Nyt tuo pirkule keksi, että mä joudun onkimaan mun nappulat tämmösestä ihme härvelistä. Kelatkaa kuinka kauan mulla kestää että saan syötyä, enhän mä ehdi enää ollenkaan lihalautasille kun tässä onkimisessa kestää niin himputin kauan.

Jos mä laitan tassun tonne ....


Hopsista, tulehan sieltä.


Joo näinhän tää homma toimii!

Hidasta, mutta maukasta!
Jos jollain on ovelia vinkkejä tarjolla raksujen kaapimiseen, niin otan niitä ilolla vastaan!
 - Tiiti

5 kommenttia:

 1. Meillä on jos jonkinlaisia tollasia vehkeitä, joihin ihminen laittaa meidän herkut. Oon todennu, että paras ja nopein keino saada herkkuja on tunkee ekaks tassu, ja sitte pää noitten vehkeitten alle, ja sitte nopeesti ylös. Koko vekotin pyörii ympäri ja herkut on helposti otettavissa. Kannattaa kokeilla!
  -Pena

  VastaaPoista
 2. Ihana Tiiti! Olenkin kaivannut sinua, kun ei ole piiitkään aikaan sinua näkynyt! Minusta on hauska onkia raksuja yksitellen :) - Pepsi

  VastaaPoista
 3. Onneks meille ei voi hankkia mitään tollasia vaikeita härpäkkeitä, kun mä saan aknea muovista. Hienosti otat raksut sieltä, respect. Pöyheä on muuten hieno luonnehdinta! Mäkin rupeen käyttämään tota, kun mami väittää, että oon pullero. T. Sofi

  VastaaPoista
 4. Meillä on samanlainen härveli ja varsinkin isompi kissa syö siitä mieluummin kuin tavallisesti kupista. Usein saalis nostetaan käpälällä siististi suoraan suuhun.

  VastaaPoista
 5. Vaivalla saatu ruoka maistuu paremmalta! :) Aina ei kuitenkaan ehdi nautiskelemaan lisämauista, vaan täältä kisuilta sellainen vinkki, että kun hökötyksen kaataa niin namit, tai tässä tapauksessa ruoka, tippuu ulos. :D

  VastaaPoista