lauantai 23. huhtikuuta 2016

Taistelu ruodon herruudesta

Perheen emäntä toi SW-messuilta erilaisia tuliaisia, tänään pennut pääsivät leikkimään kalanruotolelulla.


Ensin lelun nappasi käpäliinsä Nuka.Mitäs ihmettä, ei kai veikka yritä tulla ottamaan minun lelua.


MINUN!!!

Vaan niin sai Jaki lelun tassuihinsa ja oli hänen vuoronsa painia ruodon kanssa.Onko teillä jotain lempileluja minkä kanssa jaksatte leikkiä vaikka kuinka kauan ? Tästä tuli ainakin meidän uusi lemppari.

3 kommenttia:

 1. Viktor on ainoa meidän kissoista, joka jaksaa leikkiä vaikka kuinka kauan samalla lelulla. Jade-pallo on Viktorin suurin aarre, ja se juoksee usein karkuun pallo suussa jos yrittää ottaa lelua pois. Toinen on huiskalelu, jolla Viktor varmaan juoksisi itsensä hengiltä, jos en lopettaisi leikkiä hyvän sään aikana. :D

  VastaaPoista
 2. Tuo ruotohan näyttää hauskalta!
  Meillä Penalla on yks valeriaanalelu, jota hän saattaa nuuskia välillä monta tuntia paikallaan, mutta muuten leluilla leikitään lyhyitä hetkiä kerrallan. Punkulla on huiska, jota pitäis jaksaa hänelle heilutella aina kun on hereillä, aamulla ensimmäiseksi Punkku istuu inisemään kaapin eteen, ja pyytää ottamaan huiskan esiin ja illalla viimeisenä Punkku istuu taas siinä kaapin edessä ja inisee kun lelu meni liian aikaisin nukkumaan.

  VastaaPoista
 3. Hurrjat pedot painii ison ruodon kanssa ♥ Meillä on monia etenkin Rakun mielestä kivoja leluja, tällä hetkellä in on uusin aktivointilelu, josta tulee juttua blogin puolelle lähiaikoina. :)

  VastaaPoista