torstai 12. marraskuuta 2015

Liebster Blog Award

Blogimaailmassa liikkuu tällä hetkellä Liebster blog award jonka tarkoituksena on tehdä vähemmän tunnettuja blogeja näkyvämmäksi uusille lukijoille.  Mekin saimme kunnian osallitua tähän haasteeseen kun Pikkupetojen Piivi haastoi meidät.

Säännöt:
1. Kiitä sinut haastanutta blogia ja linkkaa hänen bloginsa
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster award -haasteen ansainnutta alle 200 lukijan blogia
4. Keksi 11 kysymystä haastetuille
Koska kysymykset ovat ehkä enemmän ihmisille suunnattuja, päästämmen emännän vastailemaan.
Kysymykset:
1. Onko kissoillasi vesiautomaattia ja jos on, käyttävätkö ne sitä usein?
 - Kaveruksilla on DrinkWellin automaatti jolla jokainen ramppaa useamman kerran päivässä. Simba juo putouksesta kun taas Nala ja Tiiti juovat automaatin allas-osasta.


2. Millä tavoin kissasi pyytävät huomiota?
 - Simba alkaa tekemään tihutöitä ja karjuu, Tiiti näykkii polvesta (lähinnä nälissään) ja Nala tulee syliin omatoimisisesti.


3. Onko joku kissoistasi ns. pomon roolissa? Kuka ja miten se ilmenee?
 - Simbahan se on talon kolli. Kouluttaa ja komentaa muita ja varsinkin Tiitin kanssa käy usein painimatseja. Tosin Nala aina välillä kurmuuttaa Simbaa ja tarinan mukaan imettävä emo on talossa kuningatar joten jäämme jännityksellä odottamaan, miten valtakuviot talven aikana muuttuvat.


4. Jos kissasi olisivat jälkiruokia, mitä ne olisivat?
Nyt mennään ihan mielikuvilla, Nala olisi Créme brûlée, Tiiti on lakritsijäätelö ja Simba on selkeä Tiramisu.


5. Ovatko kissasi helppoja leikitettäviä?
- On. Huiskalelut toimii aina, lisäksi rapinapallojen perässä voi juosta niin kauan kun vaan henkilökunta jaksaa niitä heitellä. Nalalla on raivostuttava tapa tuoda illalla kiiltopalloa sänkyyn ja kun sen heittää pois, käydään se muristen hakemassa takaisin. Jostain kumman syystä henkilökunnan tyynyn alla on löydettävissä useampia leluja kun leikki ei muuten lopu.


6. Tunnistavatko kissasi arkisia sanoja, mitä? 
- Omat nimensä tottakai ja erilaiset syömiseen kuuluvat asiat kuten "Onko nälkä?", "Mennäänkö syömään?", "Haluatko maistaa?".


7. Mikä on kissojesi lempiherkku?
 - Nalalla Miamorin tahnat, pojilla ei varsinaista herkkua oikein ole. Simba kyllä tykkää herkkutikuista.


8. Ovatko kissasi jokapaikanhöyliä vai saatko touhuta rauhassa?
- Tiiti on aikalailla omissa oloissaan mutta "Team Ruskea" on kyllä työntämässä nenäänsä ihan joka asiaan. Oli se sitten vessassa käynti tai ruuanlaitto, ilman apulaista joutuu harvoin toimimaan.


9. Tykkäävätkö kissasi käyttää ääntään?
- Oikeastaan ainoa äänenkäyttäjä on Simba. Hän tuntuu suorastaan rakastuneen omaan ääneensä viime aikoina, jollotus on sitä luokkaa että henkilökunnalla alkaa olla hermo lopussa. Mietimme ratkaisuja laulamisen rajoittamiseen...


10. Tykkäävätkö kissasi nukkua sängyssä? Ihmisen kanssa vai ilman vai sekä että?
 - Kyllä. Tiiti usein emännän jaloissa, Simba isännän ja Nala välissä jomman kumman kainalossa.


11. Mikä on viimeisin asia mitä kissasi ovat tehneet mikä on saanut sinut nauramaan?
 - Simba päätti lähteä picnic -retkelle. Hän nappasi apukeittiöstä Royal Caninin 400g raksupussin hampaiden väliin ja kantoi sen keskelle olohuoneen lattiaa, asettaen pussin nätisti matolle ja ilmoittaen kovaan ääneen haluavansa palvelua. ...Typerä henkilökunta kun ei ymmärrä toisen ruoka-ajoista huolehtia.

--
Me emme valitettavasti voi haastaa ketään, koska kaikki tuntemamme blogaajat ovat jo haastetut tai vastanneet. Kiitämme kuitenkin Piiviä suuresti kunniasta :)

3 kommenttia:

  1. Teillä on aika täyttä sängyssä :D Ja että ihan eväsretkellä :D

    VastaaPoista
  2. Hihi, eväsretki kuulostaa ihan mahdottoman hauskalle. :D

    VastaaPoista
  3. Tosi kivat vastaukset! :) Minua houkuttaisi meille juoma-automaatti, mutta Haiku on semmoinen vedellä läträäjä, etten uskalla ottaa riskiä sähkölaite + vesi -yhdistelmällä. :D Hihi, ihana piknik-tarina ♥

    VastaaPoista