maanantai 11. toukokuuta 2015

Se on nääs Tampere!

Nalalla oli viikonloppuna ensimmäistä kertaa ohjelmassa pidempää reissua ja lisäksi yöpyminen vieraassa paikassa. Suuntana oli näet PIROKin näyttelmissä esiintyminen molempina päivinä ja lauantaina vierailu Hervannassa.

Lauantaina Nala oli koko näyttelyn ainoa punainen aby, joten EX1 oli täysin odotettavissa oleva sijoitus. Tuomarin parhaan valinnassa todella upea ocicat vei voiton joten näytelmät päättyivät lauantain osalta siihen. Onneksi häkkinaapuri Nori pääsi paneeliin asti edustamaan ja saikin kaksi ääntä.
Hieno palkinto lauantaina kuitenkin tuli, Silkkihienon Pirkko kävi tuomassa erikoispalkinnon nuorelle abytyttöselle. Nalan isähän on Silkkihienon Unda Maris joten ihan vieraasta kasvattajasta ei ole kyse.

Näyttelyn jälkeen siirryimme Casa De Kurvisille jossa neiti sai kirmailla vapaasti lähes koko asunnon leveydeltä. Tutuksi tulivat niin taulu-TV'n päällinen kuin vaatekomero, emännän kauhistellessa menoa vierestä. Hiekkalaatikkokin löytyi täysin omatoimisesti vessasta.

Yö sujui todella mallikkaasti, valojen sammuttua neiti kävi vielä kerran tarkistamassa talon jonka jälkeen Nala nukkui lähes koko yön emännän vieressä. Onpa ihanan hyväkäytöksinen neiti.

Sunnuntain arvostelussa tuomarilla oli oppilas ja neitiä käytiin hyvin tarkasti läpi ja kerrottiin eri asioista ja ominaisuuksista. Kerrankin sai siis myös omistaja paljon suullista palautetta.

Kehuja tuli paljon, toki myös huomauttamista. Nalalla kun on etutassujen sisäpinnalla muutama ohut raita, jotka tuomarin mukaan ehkä kasvavat iän myötä pois. Jäämme odottamaan....

Tuomarin parhaan valinnassa voiton vei ihana somalikissa. Tuomari Marie sanoi kyllä, että jos raitoja tassuissa ei olisi, olisi Nala ehdoton valinta paneeliin. "Nice to know". ... Nori otti taas hienosti paneelipaikan joten jäimme rauhassa jännittämään vielä heidän näyttelypäivänsä päätöstä ennen kotiinlähtöä.

Seuraavan kerran Nala kilpaileekin avoimessa luokassa, Hämeenlinnan näyttelyssä 26.7. Henkilökunta pohtii, lähtisikö myös Tiiti moiseen näyttelyyn.

4 kommenttia: