lauantai 23. toukokuuta 2015

It's Official, RW SGM Tiiti !!

TICAn näyttelyvuoden 2014-2015 tulokset on laskettu yhteen ja henkilökunnan suureksi iloksi listoilla komeilee myös yksi hyvin tuttu nimi.


Tiiti on siis uusi Regional Winner, Pohjois-Euroopan (EN) alueen TOP25 sijoittunut kissa. Alueeseen kuuluu Suomen lisäksi Ruotsi, Norja, Tanska, Viro, Latvia, Liettua, Hollanti, Liechtenstein, Belgia, Luxemburg, Saksa, Puola, Ukraina, Valkovenäjä ja Venäjä. Mikään helppo nakki tittelin ottaminen ei siis ole.

TOP10 kissojen omistajilla on lisäksi mahdollisuus osallistua gaalaillalliseen jossa palkitaan alueen parhaat kissat. Valitettavasti tapahtuma on tänä vuonna Moskovassa elokuussa, eikä henkilökunnan taloudellinen tilanne suosi matkustamista tapahtumaan. Toivomme kuitenkin että saamme diplomit ja palkinnot perästä päin.

Tiiti haluaa onnitella kaikkia kilpakumppaneitaan sekä lisäksi Täplätyttöjen Stellaa, joka sijoittui leikattujen kissojen sarjassa ja on myös uusi Regional Winner! Onnea.

Lisäksi henkilökunnan erityiskiitos Saarisen perheelle josta Tiiti on lähtöisin, rakastava pentukoti on varmasti tehnyt osansa siihen kuinka hyväluontoinen ja ihana kissa Tiiti on.

2 kommenttia:

 1. Onnea Tiitille! Ja Stellalle myös

  T. Bertta, Coco, Lilja ja Ruusus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus :)
   - Tiiti

   Henkilökunnalta myös onnittelut Ruusulle, Pohjois-Euroopan kaunein punainen abykissa <3

   Poista