perjantai 27. maaliskuuta 2015

Näin kiusaan kissaani part 2

Taloudessamme ei tosiaan ole usein tapana pestä kissoja. Nala on päässyt pyykille kerran kun kävi tutustumassa vessanpöntön sisältöön mutta pojat on pesty viimeksi muutama vuosi takaperin, pentuina.

Nyt kuitenkin tulevaa viikonloppua varten Tiiti joutui pesulle ja Nala siinä pesuvesien mukana. Tiiti ei juuri toimenpiteestä jaksanut hermoilla, eihän se kivaa ollut, mutta ihan nätisti antoi puunata ja hinkata. Huuhteluvaiheessa oli jo toki hermo sen verran kortilla että tassumerkit oli sitä luokkaa, jotta oli syytä päästää herra mahdollisimman pian kuivailemaan itse itseään.

Nala-tyttönen ei osannut aavistaa mihin joutuu. Tassuissa neliraajaharitus ja suuri toive ettei vaaaaaan joutusi tuonne inhottavaan astiaan. No, toiveita ei kuunneltu. On muuten jännä miten näppärästi tuollainen pikkutyttö osaa pyörähtää vaikka niskavilloista pitää kiinni... Pesu kuitenkin saatiin suoritettua ja kuivaaminen ja pyyhkeen sisällä köllöttely oli oikein kivaa.


 Loppuilta olikin irtokarvojen  harjaamista Tiitistä, vaivaiset viisi hiiren kokoista tuppoa irtosi. Luulisi että on kaverillakin köykäisempi olo.

 

Ja miksi siis kiusaan kissaani? No koska viikonloppuna on TICA-näyttely!

Nuuusk, mille sä oikein haiset pikku tyttönen??

1 kommentti:

  1. Juuri sopivasti kiusattu ja olipa hienot turkit näyttelyssä!

    PS. Nala oli tosi kiva tutustua suhun. Kiva kun kävit nuuhkimassa!

    T. Väri-kaima Ruusu

    VastaaPoista