tiistai 11. marraskuuta 2014

Cat Gala - TICA näyttely lemmikkimessuilla, päivä 1

Lemmikkimessuillä järjestetty FINTICAtin Cat Gala -kissanäyttely oli niin huima tapahtuma että pitkän postauksen välttämiseksi tapahtumista kerrotaan molemmat päivät omana postauksenaan.

Lauantaina oli tiedossa yhteensä kuusi rinkiä sekä Tiitille ekstrana osallistuminen leikkimieliseen smokkikisa -arvosteluun.

Henkilökunta muisti ottaa Simballe pesän mukaan ja se olikin ahkerassa käytössä. Nuoren herran hermot kun eivät juurikaan pidä paljosta metelistä joka ilmenee mökötyksenä ja kyhjötyksenä. Lisäksi pesä toimi mainiona äänieristeenä kun viereisessä häkissä ollutta Maine Coon Romeota käytiin kuvaamassa ja ihastelemassa satojen ihmisten voimin.

Tuomareiden arvostelut menivät tuttuun tapaan. Tiiti oli viidessä arvostelussa eniten tuomareiden mieleen oleva kotikissa, lisäksi italialainen Massimo Picardello antoi Tiitille Judges Sweetheart  -ruusukkeen. Simban esiintyminen oli varmempaa kuin aikaisemmissa näyttelyissä mutta habitus ei vielä kantanut jatkoon eli finaalikierroksille.


Lounastauolla järjestettiin leikkimielinen smokkirinki, johon pääsivät mukaan kaikki kissat joiden rekisterimerkinnässä on solid+white eli yksi väri ja valkoista. Tiitin kisakumppanina oli kymmenen rotuedustajaa ja nämä epävirallinen tuomari Salla-Maria joutui asettamaan parhausjärjestykseen.

Kuva: Kissakas.fi

 Tiitin terveiset:
Taas on edustettu urakalla. Oltiin siis veikan kanssa näyttelyssä. Mulla oli kilpakavereina neljä lyhytkarvaista ja yksi pitkäkarvainen vastustaja. Aika hyvää vastusta niistä sai, mutta meikäläinen vaan osaa tuon hurmaamisen taidon. Harmi ettei mamma päästä mua ulkona verkon toiselle puolelle, mä voisin käydä hurmaamassa vähän paikallisia tyttökissojakin ;)

Eniten jännitti sellanen ekstrarinki missä etsittiin parhaan smokin omistavaa kisua. Tai no, eihän siinä oikeesti ollut mitään jännittämistä, kyllä mun smokki vaan on luonnostaan tosi komea. Veikan kanssa vielä pestiin sitä yhdessä pari päivää takaperin niin oli tosi kiiltävä ja pehmeä.
 
Se tuomarityttökin tykkäsi musta, sen mielestä mä olin kaikkein kivoin smokkikissa ja se antoi mulle tämmösen hienon mustavalkoisen palkintoruusukkeen.

Muuten mä en sitten paljoa tehnytkään, nukkua köllöttelin aina kun mahdollista. 

Näyttelyn kakkospäivästä SEURAAVASSA postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti