tiistai 25. joulukuuta 2012

Näin kiusaan kissaani

Joulu saapui myös meidän taloon ja on jo hyvää vauhtia matkalla poispäin.

Mitään suurempia lahjoja karvaiset ystävämme eivät saaneet, hieman herkkuja ehkä ja taisipa nuoriherra Simba löytää itselleen myös palasen kinkkua kun henkilökunnan silmä vältti. Mitäpä sitä torumaan, itsehän jätimme herkut vartioimatta.

Nuorukaisten RUROK näyttely lähestyy huimaa vauhtia. Tästä innostuneena päätti emäntä että kisuset tarvitsevat pikku pyykkäyksen näin joulun kunniaksi. Nuorukaiset toki eivät asiasta olleet kovinkaan innoissaan, pesuhuoneessa kuului melkoinen konsertointi kun nuoriherra ja Tiiti tajusivat ettei tästä selvitäkään kuivin tassuin.

Pieni ajatuskatko henkilökunnalle tuli pesua ennen, nimittäin hiekkalaatikko ja sen sijainti. Mitä tästä opimme? Seuraavaa pesua ennen valmistellaan pesuhuone niin, ettei hiekkalaatikkoon ole pääsyä. Simba-herra nimittäin pääsi tuplapesulle kun ensimmäisen huuhtelun jälkeen hän meni vettä piiloon hiekkavadin syövereihin. Toki jokainen joka on kissanhiekkaan tutustunut tietää että se (paakkuuntuva, tottakai) tarraa kiinni lähes samanlaisella intensiteetillä kuin purukumi hiuksiin.
Tuplapesun jälkeen pienokaisten pikakuivatus joka ei kuitenkaan ollut kumpaisenkaan mieleen joten ei muuta kuin ovi auki ja kissat putsaamaan itseään.

Tiitin terveiset:
Voi kuulkaa, ette muuten usko! Kaikessa rauhassa veikan kanssa oltiin leikkimässä kun nuo inhat nappasi meidät kylppärin puolelle. Ensin ne lutrasi jotain märkää meidän päälle ja sitten vielä pikku suihkulla kasteli läpimäräksi! Ei ollut kiva tunne, voin kertoa. Tosin, kerroin mä sen tuolle mammallekin kun se piti mun kainaloista kiinni, taisinpa vähän takatassulla raapaistakin, ihan vaan tehostaakseni mielipidettäni.

Sitä ei kuitenkaan kuunneltu ja ette muuten arvaa kuin inhottavan sekasin mun karvat oli sen jälkeen. Mulla meni niinku ikuisuus siinä että sain ne ees jotenkin suoraan. Ja veikalla kävi ihan samalla tavalla. Mut ei se mitään, me oltiinkin ovelia ja kostettiin noille. Ensin yöllä pelattiin vähän varvaspeliä ja rapsuteltiin sängyn reunaa, ja aamulla ei annettu niiden nukkua pitkään. Tai no okei, oli meillä vähän nälkäkin niin pakko ne oli herättää....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti