torstai 20. joulukuuta 2012

Joulu tulla jolkottaa

Varmaan yhdessä sun toisessa kodissa on joulutohinat jo hyvässä käynnissä.

Eipä täällä. Tähän päivään mennessä ei kämpässä ole tapahtunut mitään mikä voisi ennakoida joulun tuloa. Ei joulusiivousta, pipareita, eikä todellakaan kuusta. Tänään tuli kuitenkin pientä esimakua joulusta kun emäntä yritti paketoida joululahjoja.

Painotus sanalla yritti. Vaikka kaksi pikku apulaista oli tarjoamassa tassujaan, ei paketoinnista tahtonut tulla yhtään mitään. Kun toinen pääty oli paketissa niin toista päätyä oli joko musta tai ruskea käpälä tassuttelemassa auki. Ja kun lopulta koko paketti oli teipattu kiinni, piti siitä "ihan vähän vaan" maistaa kulmasta, että onhan paketti nyt varmasti hyvä.

Vaan auta armias kun emäntä otti kiharaiset narut käteensä. Ai että! Voi sitä käpälöiden määrää. 
Lopulta oli pakattava kimpsut ja kampsut kasaan ja siirrettävä jäjellä olevien asioiden paketointi myöhäisemmälle päivälle. Onneksi tässä on jouluun vielä paaaaaaljon aikaa :)

Joulun tekemisestä sen verran että mietinnässä on vielä, otetaanko joulukuusta ollenkaan esiin. Näillä näkymin joulun pyhät menevät sukuloidessa, joten ehkä yleisen siisteyden (ja turvallisuuden ???) kannalta kuusi saa laatikossaan odottaa tulevaa joulua...


Tiitin terveiset:
Heippa. Tuo mamma rapisteli tänään kauheasti jotain papereita. Mehän mentiin veikan kanssa katsomaan että mitä se tekee, mutta koko ajan se vaan torui ja töni meitä pois. Jotain se mamma höpisi jostain joululahjoista...? Mikä se sellainen Joulu on, onkohan se jotain syötävää?


Kovasti me veikan kanssa maisteltiin jos nuo paperit ja narut olisi syötäviä, mutta mamma ei tykännyt siitäkään. Silti mä lupaan, että jokaisessa tuollaisessa "joululahjassa" on ihan varmasti myös mun hampaanjäljet mukana tuomassa jouluterveisiä minne menevätkin.

Ja muuten, mä katsoin minne mamma jemmasi nuo narut, oottakaas vaan kun tulee pimeetä niin mä käyn hakemassa ne mukaan leikkiin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti