sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Esitelmöintiä

Nummelassa järjestettiin 9.12.2012 SUVAKin esittelynäyttely.

Nuoriherra Simba oli paikalla esittelemässä bengalien rotua. Valitettavasti näyttelyssä ei hirveän paljoa yleisöä ollut, mutta muutamalle ihmiselle saatiin kuitenkin markkinoitua ihanaa ja touhukasta rotua. Mukava pikku yllätys reissusta kuitenkin saatiin, sillä Kattipuoti oli omalta osaltaan valinnut myös suosikkinsa kissoista ja he palkitsivat mielestään kauneimman kotikissan sekä rotukissan. Arvatahan saattaa, ettei ole nuoren herran voittanutta, henkilökunta kiittää kauneimmin saamastaan arvostuksesta.


Rotuesittelyn vuoroa odotellessa tuli toinen näyttelyn tuomareista juttamaan isäntää ja Simbaa. Kyseli kisusesta kovasti ja antoi pyytämättä pikaisen suullisen arvioinnin nuoresta herrasta. Kissan yleisilme oli hänen mielestään todella hyvä, hän kehui turkkia ja kehoitti ehdottomasti näyttelyttämään nuortaherraa jatkossakin.

Ja jatkoahan tulee. Simba ja Tiiti on ilmoitettu 29-30.12. Myllypurossa järjestettävään RUROKin näyttelyn sunnuntaipäivälle, joten katsotaan millaista tuomiota sieltä sitten tulee. Muutama viikko on vielä jännityksessä odotettava.

Tiitin terveiset:
Ette muuten usko kuinka on meikäpoikaa kiusattu! Muutama aamu takaperin tuo äityli sai huijattua mut kuljetuskoppaan ja raahasi sinne samaan paikkaan missä viimeksikin tuoksui tosi kirpeälle. Tällä kertaa oli eri täti, mutta silläkin oli samanlainen terävä juttu minkä se pisti mun ihoon. Onneksi ei sattunut paljoa, muuten olisin kyllä ärähtänyt sille tädille.

Ensi kerralla kun se koppa otetaan esille, menen varmasti piiloon. Simba ei tajunnut tänään vaaraa, ja niin tuo äityli huijasi SEN sinne koppaan. Sitten ne olikin koko päivän poissa kotoa ja nyt kun tulivat takaisin, ei Simba tee muuta kun nukkuu. Ei se jaksa leikkiä yhtään. Ihan tyhmääääää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti