maanantai 15. lokakuuta 2012

Kuolaa kuolaa, enemmän kuolaa.

Postipoika toi tullessaan paketin Zooplussalta.

Paketissa oli ruokien lisäksi muutama pikku lelu, toinen oli Kong Kickeroo Kitten Simballe ja toinen oli kaupanpäällisenä tullut kissanmintun tuoksuinen plyyssihiiri.

Kissanminttu tuntuu vaikuttavan eri kissoihin eri tavalla. Meidän wanhaherra menee pelkästä ajatuksesta aivan sekaisin kun taas Simbaa moinen tökötti ei voisi vähempää kiinnostaa. Kickeroo oli leluna joo ihan kiva mutta mitään infernaalista se ei saanut aikaan.

Wannaherran mielipide kuvattavana olemisesta...

Wanhaherra sen sijaan... noh, hän innostui hiirestään aivan suunnattomasti. Suorastaan älyttömästi. Tai oikeastaan, ei se ollut se hiiri, vaan se kissanminttu. Wanhaherra kiehnäsi ja pyöri, pyöri ja kiehnäsi ja lopulta hiiri oli aivan läpimärkä. Kuten myös puoli keittiötä. Suurempien kosteusvaurioiden ennaltaehkäisynä hiiri otettiin wanhaherralta pois, jonka jälkeen hän paineli suorinta tietä Kickeroon luokse. Kuolaamaan..


Emäntä sai myös kivan paketin. Paketti itsessään oli melkoisen pieni ja kevyt mutta sisällä sitäkin kivempi lelu. Emäntä kun harrastelee tuota valokuvausta, tuli tämän kissaharrasteen kylkiäisenä pakko-ostoskin hommattua, toisin sanoen uusi putki järkkärikameraan. Yllä maistiainen millaista jälkeä kyseisellä putkella saa otettua. Kyseessä siis jokaisen kissaharrastajan must-putki, Canon 50mm 1.8 II. Mukavan valoisaa jälkeä hämärämmästäkin tyypistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti