lauantai 29. syyskuuta 2012

Yök, en syö!

Nuoriherra on alkanut osoittamaan nirsoilun merkkejä. Ihan mikä tahansa pöperö ei nyt kelpaakaan purtavaksi vaan vain tietyt hyvät maut ovat maistuvia. Tosin emme ole päässeet täyteen selvyyteen siitä, mikä on tämä maistuva ruoka, koska mielihalut herralla tuntuvat vaihtuvan päivittäin.


Ohessa Simban tyylinäyte ruuan peittelemisestä. Tosin peittäminen tuntuu vaikuttavan ruuan makuun positiivisesti, koska parin sutaisuliikkeen jälkeen ruoka onkin yllättäen syömäkelpoista. Kuvassa näkyvä Drinkwell juoma-automaatti tuntuu pitävän enemmän koristeen virkaa, wanhus siitä käy satunnaisesti juomassa mutta nuoriherra ei laitteen kanssa ole paljoa muuta tehnyt kuin leikkinyt.

Syömisen (tai syömättömyyden) jälkeen onkin kiva leikkiä hetken aikaa. Ehkä eniten lemppari on huiska jossa on kirjavia sulkia ja naruja päässä. Huiska tosin on kovia kokenut, sulkia taitaa olla jäljellä yksi ja narutkin on lyhennetty noin puolen sentin mittaisiksi. Ei haittaa menoa.


Ja koska leikkiminen on yleensä hurjan uuvuttavaa puuhaa, on pienokaisen otettava myös kauneusunia. Lempparipaikka tähän löytyy isännän sylistä jossa on hyvää tilaa ottaa mieluisa torkkuasento. Tyyli vapaa, kuten kuvasta näkyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti